Соработки

Наука за сите веќе соработува со други научни организации, иницијативи, институциици и во иднина има намера уште повеќе да гради партнерства со домашни и странски партнери.

Мапирање на мозокот: како што треба

ОHBM
Извор: Huffington Post Постов е напишан во соработка со Ренди Голуб (Randy Gollub), Џенет Мамфорд (Jeanette Mumford), Пантеа Хејдари (Panthea Heydari), Леонардо Фернандино (Leonardo…

Звучен спектар

За да можеме да дадеме подетален опис на поимот музика и механизмот со којшто таа функционира, потребно е одблиску да го истражиме феноменот звук.…

Одговор на коментарот од читател на “Црвено вино или сок од цвекло — во која чаша се крие тајната за подолг живот?”

Коментарот од читателот можете да го прочитате тука. Насловот е провокативен и таков е и наменет за да се вовлече вниманието на читателот и…
Мени

Споделете со пријателите