ФИНКИ

Наука за сите оствари соработка со професорите Владимир Трајковиќ, Ефтим Здравевски и Никола Стиков кои го водеа предметот Медиуми и Комуникации (МиК) на ФИНКИ во академската година 2019/2020. Тука се објавени најдобрите студентски трудови.

Мени
Споделете со пријателите