Ексел

Ексел: водење евиденција на вашиот буџет, трошоците и приходите [#5]

Наука за сите објаснува како да направите табела во Google Spreadsheets која ќе ви овозможи лесно да водите евиденција на вашиот буџет и трошењето на парите.

Документот од видеото може да го погледнете и спуштите тука.

буџетекселНаука за ситепотрошувачкаприходисметководствотабелатрошоци
Претходен написи
Да се преброиме
Следен напис
Што е тоа музичка боја?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Пополнете го ова поле
Пополнете го ова поле
Ве молам, внесете валидна адреса за е-пошта.

Споделете со пријателите