Ексел

Ексел: генерирање пасворд со помош на табеларен уредувач [#7]

Во ова видео Атанас објаснува како да да генерирате силен и произволен пасворд со помош на вашиот тебеларен уредувач. Во време на зголемена онлајн опасност од хакирање или кражба на податоци, веруваме дека оваа едноставна метода ќе ви помогне да се чувстувате побезбедни кога сурфате.

Документот од видеото може да го погледнете и спуштите тука.

бесплатногенерирање пасвордекселенкрипцијаинтернет сигурностпасвордтебеларен уредувачхакирање
Претходен написи
Академијата во сенка
Следен напис
Во светот на антиматеријата: разговор со физичарката Ангела Глигорова [#8]

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Пополнете го ова поле
Пополнете го ова поле
Ве молам, внесете валидна адреса за е-пошта.

Споделете со пријателите