Интервјуа

Психологијата на епидемиите: КиМ телевизија разговара со проф. Атанас Кирјаковски

На покана од телевизијата КиМ (Kiss & Менада) од Тетово, проф. Атанас Кирјаковски имаше прилика и задоволство подетално да ги образложи психолошките аспекти на коронавирус епидемијата во разговор со новинарката Данијела Билбилоска во нејзината емисија „Нега и здравје“.

интервјуковид-19комисијакоронавирусоднесувањепсихологијаразговорсоработкателевизија
Претходен написи
Потеклото на музиката: основни концепти во еволуцијата и прашања поврзани со појавата на музиката (ПРВ ДЕЛ)
Следен напис
КРАТКО И СЛАТКО: Дисоцијативно нарушување на личноста и дразбите кои го поттикнуваат

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Пополнете го ова поле
Пополнете го ова поле
Ве молам, внесете валидна адреса за е-пошта.

Споделете со пријателите