Вести од науката

Амген стипендии

Секоја година, Амген, една од најголемите биотехнолошки компании организира Summer Research Program за додипломци во областа на природните науки, што овозможува практично искуство на истражувачки проекти во неколку врвни универзитети во Европа. Еден од нив е и ETH Zurich и оваа година програмата е од 3 Јули – 5 Септември. Програмата ги покрива сите трошоци и доаѓа со плус месечен надоместок. Повеќе инфо тука. Досега имало неколку македонски студенти кои учествувале, па не пропуштајте да аплицирате!

генетикадодипломски студиинаукастипендии
Претходен написи
Да се прошетаме по кортикалната лента
Следен напис
Визуелизација на „невидливите“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Пополнете го ова поле
Пополнете го ова поле
Ве молам, внесете валидна адреса за е-пошта.

Споделете со пријателите