Марина Цветковска

Фотосинтеза, респирација и адаптација на ладни температури кај алги и растенија (пост-докторант)
mcvetko7@uwo.ca

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Пополнете го ова поле
Пополнете го ова поле
Ве молам, внесете валидна адреса за е-пошта.

Мени
Споделете со пријателите