Означено во

fMRI

Мапирање на мозокот: како што треба

ОHBM
Извор: Huffington Post Постов е напишан во соработка со Ренди Голуб (Randy Gollub), Џенет Мамфорд (Jeanette Mumford), Пантеа Хејдари (Panthea Heydari), Леонардо Фернандино (Leonardo…
Мени

Споделете со пријателите