Означено во

микроби

Од физиката до биологијата: разговор со д-р Илија Дуковски од Универзитот во Бостон, дел 1

Веднаш по новогодишните празници Наука за сите имаше прилика и задоволство да разговара со физичарот и квантитативниот биолог, Илија Дуковски. Неговата огромна љубов кон…
Мени

Споделете со пријателите