Спасе Петковски

Системска невронаука и нелинеарна динамика (пост–докторант)
[email protected]

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Пополнете го ова поле
Пополнете го ова поле
Ве молам, внесете валидна адреса за е-пошта.