Оливера Еврова

Био-инженеринг и инженеринг на ткива (докторант)

olivera.evrova@hest.ethz.ch

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Пополнете го ова поле
Пополнете го ова поле
Ве молам, внесете валидна адреса за е-пошта.

Мени
Споделете со пријателите