Ирена Кузмановска

Компјутерска биологија, моделирање на биолошки системи во бактерии (докторант)

ikuzmanovs@gmail.com

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Пополнете го ова поле
Пополнете го ова поле
Ве молам, внесете валидна адреса за е-пошта.

Мени
Споделете со пријателите