Илче Георгиевски

Автоматско планирање, сеприсутна компјутерска обработка, енергетско паметни системи (пост–докторант)
i.georgievski@rug.nl

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Пополнете го ова поле
Пополнете го ова поле
Ве молам, внесете валидна адреса за е-пошта.